Komentara: 2
Pregleda: 1551

Besplatna radionica i predavanje za žene "Menopauza - Moje najbolje godine"

07.05.2024. u 08:46h
Izvor: Subotica.com
U subotu, 18. maja, u hotelu "Prezident" na Paliću održaće se edukativna radionica "Menopauza - Moje najbolje godine" posvećena zenama pred menopauzom i u menopauzi. Da bi što bolje upoznali svoje telo i um u tim fazama, pomoći će predavači, stručnjaci u toj oblasti - ginekolog, psihoterapeut, nutricionista i laborant.
Besplatna radionica i predavanje za žene "Menopauza - Moje najbolje godine"

Predavanje "Moje najbolje godine" namenjena je ženama srednjeg životnog doba sa ciljem informisanja i pružanja podrške za ostvarivanje svih potencijala, od poslovnih i kreativnih, do zdravlja, lepote, ishrane, itd.

Prisutne će kroz razgovor voditi Milica Gacin kao moderator i Suzana Mančić.

- Moći ćete pitati sve što osećate i što vas zanima, bez ustručavanja - poručuju organizatori. - Odvojite za sebe dva sata i saznajte šta sve može da  se desi  u našem telu  kada prolazimo kroz tu prirodnu fazu života.

Predavanje je besplatno a prisutne očekuju prigodni pokloni.

- Veliko interesovanje žena širom Srbije za besplatne radionice „Menopauza – Moje najbolje godine“, koje smo organizovale prethodnih godina, uverio nas je da postoji potreba da o najboljim godinama žena govorimo ne samo iz ugla menopauze, već i iz ugla razvojnih prilika, preduzetničkog ohrabrihvanja, zdravlja i lepote - ističu organizatori.

Dobrodošli ste 18. maja u hotel "Prezident" na Paliću. Susret počinje u 15 časova, a predviđeno je da traje najkasnije do 18 časova, sa blokom pitanja i diskusije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 nedelju i 5 dana
Komentara: 2
Pregleda: 1551
Povezane teme

menopauza

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.